hae

PLASTIK PORTABLE HANAI NO KA NOHO KIEKIE.

E like me kekahi o nā huahana kūikawā no nā keiki,ka noho kiʻekiʻe e hānai ana i ka pēpē plastikhe kuleana koʻikoʻi i ka ulu ʻana o nā pēpē.ʻO ka pēpē pēpē pēpē e hānai ana i ka noho kiʻekiʻe o Zhejiang Babyhood Baby Products Co., Ltd. i makemake ʻia e nā mākua no kāna hoʻolālā kūʻokoʻa a me ka hana maʻalahi.

ʻO ka mea mua, he hoʻolālā kūʻokoʻa ko kēia noho hānai hānai pēpē.ʻO ka hoʻolālā kanaka me kahi pā hiki ke hoʻoneʻe ʻia a me nā wāwae hiki ke hoʻololi ʻia e ʻoi aku ka maʻalahi o ka manawa ʻai o ke pēpē.ʻO ka hoʻolālā wehe o ka pā e maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā mākua, aʻo nā wāwae hiki ke hoʻololi ʻia e like me ka ulu ʻana o ke pēpē e hōʻoia i ka hōʻoluʻolu a me ka palekana o ka pēpē i ka wā ʻai.Eia kekahi, ʻo ka maʻalahi o ka neʻe ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana i ka hoʻolālā o ka papa a me nā wāwae e ʻoluʻolu a maʻalahi hoʻi nā mākua i ka wā hoʻohana.

https://www.goodbabyhood.com/2022-portable-plastic-baby-feeding-high-chair-bh-501-product/

ʻO ka lua, ke hoʻohana nei ka pēpē plastik lawe lima e hānai ana i ka noho kiʻekiʻe o Zhejiang Babyhood Baby Products Co., Ltd. i ka plastic kiʻekiʻe a me ka polypropylene/steel a me nā mea ʻē aʻe e hōʻoia i ka paʻa o ka huahana, palekana a hilinaʻi.ʻO ke koho ʻana i kēia mau mea ʻaʻole i hoʻokō wale i nā kūlana palekana o nā huahana pēpē, akā hana pū kekahi i ke keiki hānai i ka noho kiʻekiʻe maʻalahi a maʻalahi hoʻi e lawe, e maʻalahi i nā mākua ke hoʻohana ma ka home a i ka wā e hele ai.

Eia kekahi, ʻo Zhejiang Babyhood Baby Products Co., Ltd. ʻo nā pēpē plastik e hānai ana i nā noho kiʻekiʻe e hoʻolohe pū i ka hoʻolālā hiʻohiʻona o ka huahana a me ka hana kikoʻī.ʻO ka hana nani a me ka hiʻohiʻona maʻalahi e hana i kēia pēpē hānai i ka noho kiʻekiʻe ʻaʻole wale ka hana maikaʻi loa, akā hiki ke hoʻohui i ka mahana a me ka nani i ka home.ʻO kēia manaʻo hoʻolālā e pili pū ana me ka ʻimi nani o nā ʻohana hou no nā huahana pēpē, e ʻae i nā mākua ʻaʻole e hoʻokō wale i nā pono o kā lākou pēpē i ka wā e hoʻohana ai, akā e hauʻoli pū kekahi i kahi ʻike home nani.

Ma keʻano laulā, ua lilo ka pēpē palaka e hānai ana i ka noho kiʻekiʻe o Zhejiang Belle's Baby Products i koho mua o nā mākua he nui me kāna manaʻo hoʻolālā kūʻokoʻa, koho waiwai kiʻekiʻe a me ka hana nani.ʻO ka hoʻolālā me ka pahu hoʻoneʻe a me nā wāwae hiki ke hoʻololi ʻia, ka maʻalahi o ka hoʻokomo ʻana i ke kelepona o ka pā a me nā wāwae, a me ke koho ʻana i nā mea kiʻekiʻe e like me ka plastic a me ka polypropylene/steel e hana ai kēia pēpē hānai i ka noho kiʻekiʻe i mea hoʻohui pono i ke ola ʻohana. .He hapa nalo.ʻAʻole ʻo Zhejiang Babyhood Baby Products Co., Ltd. he huahana kūikawā wale nō no nā keiki, akā kekahi o nā mea kōkua i ke ola ʻohana hauʻoli.


Ka manawa hoʻouna: Iune-17-2024